Kategorier
Buss

Boka buss för evenemang i Stockholm

Fotbollscup med massor av ungar är något som tar tid att organisera. För att få alla barn till rätt plats kan det vara smidigt att boka buss i Stockholm.

Det var äntligen dags för årets fotbollscup och det var fler lag än vanligt anmälda för att delta. Det krävde mer tid för Anna som hade hand om allt det praktiska. Det som behövdes på plats som omklädningsrum behövde planeras tillsammans med så mycket annat. Hon hade dessutom tidigt bestämt sig för att prova något nytt. Att ordna transport.

Många av barnen hade inte möjlighet att få skjuts under hela helgen. Det gjorde att det blev ojämnt med spelare och många olyckliga barn som inte kunde vara med. Med det i åtanke hade hon förhört sig med föräldrarna om de kunde tänka sig att lägga en liten summa var så att hon kunde boka buss till platsen för evenemanget. Till hennes lycka hade de sagt ja.

Boka buss till barnen

Det var inte så att föräldrarna inte ville vara med och se när barnen spelade. De hade andra barn och andra aktiviteter som även de behövde organiseras. De större barnen skulle dessutom tycka att det var kul att få göra detta. Barnen kunde stanna hela dagen och ha kul tillsammans. Föräldrarna kom när det var dags för deras barn att ta plats på planen.

Att boka buss i Stockholm hade varit enkelt och på dagen för cupen var bussarna på plats i god tid innan avgång. Chaufförerna hade varit jättebra med barnen och sett till att allt gick bra. Det krånglade inte en enda gång och alla kom på plats som de skulle. Vilket var mer än vad som var vanligt under dessa dagar. Att hyra buss skulle definitivt bli en återkommande del av dagarna.

För att kunna få mer information besök hemsida: 
bokabuss-stockholm.se