Om oss

Vi som skriver på den här sidan har ett stort gemensamt intresse: bilar. Vi älskar bilar och vi har så gjort sedan barnsben och i synnerhet sedan dagen vi själva fick ta våra körkort. Vi älskar friheten som bilen ger oss i vår vardag, vi älskar ljudet av motorer och vi älskar hur bilar ser ut – allt ifrån moderna sådana till gamla, klassiska amerikanare.

Målet med den här sidan är att ge dig som läsare tydlig information om bilar av alla slag. Vilka är bäst på vintern, vilken bil har ett bra andrahandsvärde, vilka bilar är dyra att reparera och vilka bilmodeller kan man själv meka med?

Vi kommer även att skriva mycket om framtiden. Elbilen är redan här och vi välkomnar den med öppna armar. Vi vet att många är skeptiska, men det handlar om att den kan hjälpa oss alla till en bättre värld och miljö. Det går inte att bortse från att bilåkande med gamla bilar – med förbränningsmotorer – bär en stor skuld till vårt klimathot. Även om vi älskar dessa så måste vi börja ta steget mot att fasa ut dem. Det är ett faktum.

Här ska vi lyfta fram det positiva med elbilen och även skriva om vad du behöver tänka på i övrigt när du köper en sådan. Vilken laddstation är bäst och hur påverkar en sådan ditt elpris? Kort sagt: här hittar du allt du behöver veta om bilar. Vi hoppar att vår passion kommer att lysa igenom.